View Single Post
  #92  
Old 12-14-2016, 04:58 AM
BlwnAway's Avatar
BlwnAway BlwnAway is offline
Y Rated - 186 mph
 
Join Date: Sep 2006
Location: St.Louis, Mo.
Posts: 1,988
Default

New update....
Well so much for confidence....
We got 2 tunes in and all signs pointed to another leak (vacuum) or bad MAP sensor.

Because of work and weather it took me almost 3 weeks to Finally get it sorted, but I found it and I couldn't be happier.

Ended up being the intercooler itself, it's got some leaks right where the rows meet the tank/ends, probably happened while it was packed away, and the last time I re-assembled everything it pinched those holes closed enough that it was barely noticeable. But after taking it back apart and a few WOT tuning pulls, it became very obvious.

Now the couldn't be happier part...
It's all back together and the boost is right at where I had originally hoped and thought, it should be, I'm peaking right at 19+ psi on my logs, and the car feels really strong.

Tuning has re-commenced, and with any luck, we'll get through it before it gets slippery around here, bought a propane heater and some tarps for the carport, it'll make the next few months work, mainly the W/M install, much easier.

Oh, and props to George my tuner with ByteTronik, he's been really patient and understanding with all these setbacks.
__________________
I'll get another 3rd party hosting site eventually...

Just hope the old one dies a fiery death.
But I'm not bitter....

Last edited by BlwnAway; 12-14-2016 at 07:51 AM..
Reply With Quote